Troeven


Topproducten van De Reiger: ontdek hier onze troeven

Bij De Reiger staan we garant voor duurzame en kwalitatieve producten, die op professionele basis geproduceerd worden. Graag lichten we voor u dan ook even de troeven per product op, om u te begeleiden in uw keuze.

Uiteraard kan u ook steeds contact opnemen voor meer informatie of een kijkje nemen op de specifieke pagina per product.

Weet je al wat het ideale product is voor uw duif? Dan kan je rechtstreeks in onze shop terecht.

Elixier De Reiger

Elixier De Reiger is een vloeibaar topproduct uit het gamma die het hele jaar door een gunstig effect bezorgt. Zo is het een uitstekend idee om uw duiven een kuur van vijf tot zeven dagen te geven voor de start van het vluchtseizoen om ze in een nóg betere vorm te hebben.

De voordelen van Elixier De Reiger zijn groot. Het product verbetert niet alleen de conditie, maar verlaagt ook de kans op hart- en vaatziektes bij uw duiven. Daarnaast wordt het natuurlijk afweersysteem gestimuleerd en krijgt uw duif mooie witte neusdoppen, roze vlees, soepele gewrichten en blinkende zachte pluimen. Allemaal zaken die wijzen op een blakende gezondheid en aankomende topprestaties.

Het geheim van dit topproduct? We gebruiken de exacte hoeveelheid kaliumjodide, een bouwstof voor de schildklier die essentieel is voor de groei, het zenuwstelsel en de stofwisseling. Bovendien combineren we het met brandnetelextract, wat de conditie stimuleert, en mariadistel om een goede werking van de leverfunctie te verzekeren. Natuurlijke ingrediënten dus, maar wel met een optimaal resultaat.

Elixier De Reiger | duivenproducten

Vit S Mix

Vit S Mix is een product in poedervorm om de snelheid van uw duif te verbeteren, net zoals de prestaties op de kleine halve fond. Zonder vetreserves of spieren te verbranden, halen uw duiven toch hogere snelheden. Bovendien verzekert het product niet alleen betere tijden op vluchten tot 450 kilometer, ook de recuperatie nadien zal vlotter verlopen.

Het product bestaat uit een deskundig samengestelde mengeling van snelle suikers, vitamines, koolhydraten, elektrolyten, aminozuren en wei-eiwitten. Het zorgt voor een betere opbouw van spiermassa en uitstekend metabolisme. Bovendien kan het product gemakkelijk gecombineerd worden met andere producten uit het gamma van De Reiger.

Vit S Mix De Reiger | Duivenproducten

Basis Mix

De Basis Mix is uitermate geschikt als eiwitpreparaat om wekelijks actief te zijn, zonder overbelasting of uitputting. De wei-eiwitten gaan namelijk de afbraak van spiermassa tegen en onderhouden de spier- en energiereserves. Het product in poedervorm is dan ook speciaal ontwikkeld voor de halve en grote fond.

Niet alleen voor vluchten van meer dan vier uur, maar ook voor de kweek van duiven is deze mix een ideaal product. De gebruikte vitaminen zijn namelijk gunstig voor het beendergestel, wat erg belangrijk is bij de kweek. Zo wordt er onder meer vitamine D3 gebruikt, wat de opname van calcium en fosfor ten goede komt.

Basis-Mix De Reiger | Duivenproducten

Pural+

Beter recupereren, het immuunsysteem versterken en de spijsvertering optimaliseren. Dat zijn de voornaamste troeven van Pural+, een product dat in poedervorm wordt gebruikt. Het gebruik van dit product verdringt ziekteverwekkende bacteriën.

De eetlust van uw duiven wordt door dit product versterkt, maar de gebruikte plantenextracten zijn ook belangrijk ter ondersteuning van de luchtwegen en de bloedscirculatie. Zo geniet uw duif niet alleen van een snellere recuperatie na een vlucht, maar bijvoorbeeld ook na een antibioticakuur. Bovendien Pural+ product veel minder toegevoegde suikers dan andere vergelijkbare producten.

Pural+ De Reiger | duivenproducten

Purisan

Purisan is een hoogstaande appelazijn, voorzien van verschillende essentiële elementen om de zuurtegraad in de maag te laten dalen en het zuurstoftransport naar de hersenen te bevorderen.

Dit product is goed voor de recuperatie, prestatie en algemene gezondheid van uw duiven, maar verlaagt ook de kans op spierkrampen. Schimmels en bacteriën worden dan weer gedood door de ideale zuurtegraad.

Purisan De Reiger | Duivenproducten

Herbisan

De basis van Herbisan is hetzelfde als de basis van Purisan. Dit product heeft echter een samenstelling die specifiek inzet op een snellere recuperatie en hogere trainingsdrang. De vitaliteit wordt namelijk verhoogd door het appelazijnproduct.

De toegevoegde mineralen hebben een uitstekende werking voor de luchtwegen en de toegevoegde kruiden hebben een gunstig effect op de darmflora. Net als Purisan zorgt ook Herbisan bovendien voor minder spierkrampen. 

Herbisan De Reiger | Duivenproducten

ENERGOL

Energol is een vloeibaar product om de energiereserves te verhogen voor zware en lange vluchten. Het product bevat namelijk onverzadigde vetzuren die niet in gewoon duivenvoer zitten. Door de slimme combinatie van oliën en zuren geniet uw duif langer van energie.

In totaal worden er twaalf natuurlijke oliën gebruikt in Energol. Deze combinatie zorgt overigens niet alleen voor hogere energiereserves, maar ook voor vitaliteit en zelfs paringsdrift. De etherische oliën zijn dan weer gunstig voor vrije luchtwegen.

Energol De Reiger | Duivenproducten

De Reiger Pigeon Products

Bestel onze producten