Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Het retourbeleid via onze webshop www.dereiger.be volgt de grote lijnen van onze algemene voorwaarden. De bedoeling van deze lichte afwijking is om een eenvoudig retourbeleid te voeren op webshop verkoop in België en misbruik te vermijden. Als webshop dienen we ook onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te beperken en een rechtvaardig en duurzaam handelsprofiel te ontwikkelen tussen ons webshop bedrijf en u als klant en de maatschappij in het algemeen.

Retourbeleid online webshop De Reiger:

De retour dient door de klant gemeld te worden 7 dagen na ontvangst van de goederen aan de verkopende partij via e-mail op Info@dereiger.be.

Retour adres : De Reiger-GV CommV , Meibloemstraat 14 8511 Aalbeke Kortrijk.

De verzendkosten voor het retourneren / terugsturen van de goederen zijn ten laste van de koper / eind klant.

Ieder product is ongeopend en ongebruikt en wordt in een niet beschadigde verpakking en met de nodige bescherming teruggestuurd.

Terugbetaling

De terugbetaling wordt 14 dagen na ontvangst van de retourgoederen uitgevoerd via overschrijving op het rekeningnummer waarop de aankoop van de goederen werd uitgevoerd tenzij anders vermeld in jullie retour aanvraag per e-mail.

Wij voorzien een terugbetaling van het aankoopbedrag van de goederen min een provisie voor de transportprijs van verzending plus de administratieve kosten ten bedrage van €10 (incl 21% Btw) voor België

Na de uitbetaling van het restsaldo van de retour: productprijs incl BTW – (min) een forfaitaire verzending en administratie kost van €10 (incl 21% Btw) voor Belgë.

Voor Europese verzendingen buiten de landsgrenzen van België geldt er een forfaitaire verzending en administratieve kost van €25 (incl 21% Btw)

Creditnota

Na uitbetaling van het restbedrag : prijs retourproduct – forfaitaire verzending en administratie kost, wordt er een creditnota overgemaakt per e-mail ter afronding van de procedure.

Bij aankopen buiten onze webshop www.dereiger.be zijn onze algemene verkoops en leveringsvoorwaarden van toepassing zoals hieronder beschreven.