Elixier

(0 avis client)

23,5033,50

L’Elixier De Reiger offre de meilleures performances durant toute l’année

L’Elixier De Reiger est depuis 75 ans à chaque niveau le produit par référence dans le sport colombophile internationallement

Disponible en 0.5 L – 1 L

De formule van De Reiger Elixier New “Generation” is gebaseerd op een aantal pijlers.

 • Eerst en vooral bevat Elixier De Reiger een aantal grondstoffen die de prestaties rechtstreeks verbeteren. Dit door het gebruik van directe energieleveranciers enerzijds en daarnaast door het gebruik van grondstoffen die de spierverzuring vertragen. Als directe energieleveranciers werd bij Elixier De Reiger gekozen voor een combinatie van dextrose, maltodextrine en glycerol (de ideale mix van snel – en traag werkende suikers).
 • Om de spierverzuring te vertragen bevat Elixier De Reiger een unieke combinatie  van beta-alanine, carnitine en histidine. Beta-alanine en histidine zijn belangrijk omdat zij de bouwstenen zijn van carnosine.
  Carnosine zorgt dan weer voor het tegengaan van de verzuring. Aangezien de voorraad van carnosine in de spieren beperkt is, is het belangrijk om deze dus extra aan te voeren.
 • Ten derde bevat het elixier ook L-carnitine, belangrijk bij de vetverbranding en dus de energieproductie van het lichaam.
  Uiteraard is de factor magnesiumcitraat in Elixier De Reiger een belangrijke toevoeging om de spierverzuring tegen te gaan.
 • Voor het onrechtstreeks verbeteren van de prestaties bevat Elixier De Reiger enerzijds een grondstof om de darmgezondheid te verbeteren en anderzijds de lever verder te ondersteunen.
  Voor de darmgezondheid bevat Elixier De Reiger een prebiotische vezel in combinatie met oregano. Deze dienen als voeding voor de goede bacteriën in de darm, om zo de slechte te onderdrukken. Om de lever te ondersteunen wordt gebruikt gemaakt van sorbitol in combinatie met de mariadistel.
 • Tot slot bevat Elixier De Reiger New Generation ook een aantal vitaminen, mineralen en sporenelementen in de best opneembare vorm. Voor ijzer en zink is dit onder een vorm van glycinaten. Bij Elixier De Reiger is ijzer en zink gebonden aan glycine, dewelke het kleinste aminozuur is. Op die manier wordt dit sneller herkend door het lichaam van de duif en is de opname dus veel beter.

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Afficher les commentaires dans toutes les langues (1)

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Elixier”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *