Energol | Duivensport producten | Weerstand duiven | De Reiger

Kwaliteit
Gegarandeerd


Energol


Energol is een natuurlijk duivenproduct dat instaat voor de opbouw van vitaliteit en energiereserves bij zware inspanningen voor uw duiven. Gebruik dit product om de weerstand van uw duiven tot een hoger niveau te tillen.

Meer vitaliteit voor uw duiven dankzij Energol

Een sterke vitaliteit van duiven is zeer belangrijk tijdens het vliegseizoen en tijdens de kweek. Duiven hebben niet altijd een sterke vitaliteit.

Bij echte ‘sportduiven’ is de vitaliteit vaak aangeboren. De juiste eigenschappen hebben ze reeds meegekregen van hun ouders. Maar dit is niet bij alle duiven het geval. Gelukkig bestaan hier oplossingen voor. Dankzij ons product kan u de vitaliteit en energiereserves van uw duiven verhogen. Zo kan u de prestaties van uw duiven verbeteren.

Energol “De beste” olie in de duivensport

Energol is een mix van 12 essentiële en natuurlijke oliën en bevat volgende ingrediënten: geraffineerde plantaardige olie van Zonnebloem, lijnzaad, tarwekiem en koolzaad olie, levertraan, hennepolie en ruwe lecithinen, eucalyptus, Lavender, pepermunt, kruidnagel oregano en lookolie in tinctuurvormen. Dankzij de specifieke samenstelling bevat het product onverzadigde vetten, lecithine, linolzuren, omega 3-6-9en vitaminen en pro-vitaminen A, D3 en E . Energol draagt bij tot een hogere vitaliteit, de vereiste energiereserve voor zware inspanningen en een verhoogde paardrift.

Voordelen van gebruik Energol

  • Zorgt voor glanzende veren
  • Zorgt voor goede vetreserves voor én na de vlucht
  • Zorgt voor verhoogde paardrift
  • Zorgt voor verbeterde vitaliteit

Gebruik

In het vliegseizoen

10 ml per kg graan, 1-5 dagen voor inkorving

Rui en kweekperiode 

10 ml per kg graan, 2 keer per week

Prijs

€ 30,00 voor 0,5 liter en 42,50 voor 1 liter.

Koop Energol online via onze webshop of via onze erkende verdelers.

De Reiger Pigeon Products

Bestel onze producten

Bel ons

0477 69 54 75

Email

info@dereiger.be

    Contacteer ons

    Contacteer ons via onderstaand formulier voor meer informatie.